Rybí filé na česneku
![Rybí filé na česneku](data/USR_040_2011/recept_13_.jpg)
Potřebujete: 750 g rybího filé, sůl, česnek podle chuti, asi 50 g cibule, 80 g oleje nebo másla, špetku pepře, 50 g rajčatového protlaku.
Postup: Porce rybího filé potřeme česnekem utřeným se solí, jemně nakrájenou cibulí a rajčatovým protlakem. Povrch opepříme. Narovnáme do vymaštěného pekáče, pokapeme olejem a prudce upečeme.
28.3.2013 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Rybí filé na česneku
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.![kubikm](data/USR_001_USR_IMAGES/muj_pes_ze_zeny_optim.gif)
já dělám
file
posypat hustě sýrem
ten posypat sladkou paprikou
zalít šlehajdou
zapíct
Ryby můžu jíst pořád. Taky bych dala raději máslo, ryba je jemnější. Ale dala bych si takový recept k obědu, navečer by mě asi tlačil žaludek z česneku.
![sharon](data/USR_001_USR_IMAGES/43(35).gif)
máme rádi aljašskou tesku ale buď jí smažím jako řízek anebo na másle a s kmínem a cibulí......
![Světlonoska](data/USR_001_USR_IMAGES/ikonka_kvet(2).gif)
K večeři taková jídla nedělám,ale byl by to výborný oběd s br.kaší nebo bramborami
![LenkaT](data/USR_001_USR_IMAGES/or.kvitek_1__1_.gif)
nekapu olejem, ale na rybku položím plátek másla. Peču ryby i se zeleninou, klidně pytlík mražené jakékoliv podle chuti a pak k tomu ani nepotřebuju jinou přílohu