Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Magazín pro Šťastné ženy

 

Králík na hořčici

Králík na hořčici

Potřebujete: Rozporcovaného králíka, skleničku pálivé hořčice, kelímek zakysané smetany, olivový olej, bouquet garni (svazek tymiánu, petržele a bobkového listu).

Postup: V kastrolu (nejlépe litinovém) rozehřejeme olivový olej a kousky králíka na něm opečeme. Když je maso zlatavé ze všech stran, přidáme hořčici a aromatické bylinky. Dochutíme pepřem a solí. Dusíme na mírném ohni asi čtvrt hodiny. Pak přidáme zakysanou smetanu a 3-5 lžic vody. Necháme dál dusit na mírném plameni asi 40-45 minut. Podáváme s těstovinami tagliatelle.

Lenka Moučková


7.10.2008   Rubrika:   |   Komentářů 1   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Králík na hořčici

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Radunka
Radunka - 7.10.2008 16:01

Hm,může být dobrý .Až budu budu mít králíka určitě vyzkouším.

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77177.
    Archiv anket.