Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Magazín pro Šťastné ženy

 

Bifteky pečené v alobalu

Bifteky pečené v alobalu


Potřebujete: 4 plátky masa (nejlépe z pravé svíčkové), sůl, pepř, asi 80 g másla, lžičku sardelové pasty, alobal


Postup: Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Máslo utřeme se sardelovou pastou a plátky touto směsí potřeme. Každý plátek zvlášť zabalíme do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě asi půl hodiny. Na talíři podáváme v alobalu, aby nevytekla šťáva. Vhodná příloha jsou brambory nebo rýže.

Redakce


14.10.2016   Rubrika: Hovězí a telecí   |   Komentářů 3   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Bifteky pečené v alobalu

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 16.10.2016 13:36

Piafka: i mě to napadlo, ta sardelka mi tam nesedí.......smajlik - 26

 
Piafka
Piafka - 15.10.2016 19:49

Nedokážu si to se sardelovou pastou představit, asi by mi bylo na tohle svíčkové líto.

 
sharon
sharon - 14.10.2016 12:12

miluju maso,smajlik - 47 ale musím se krotit.......

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77047.
    Archiv anket.