Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Florentinky s kandovaným ovocem

Florentinky s kandovaným ovocem

Potřebujete: na těsto: 125 g hladké mouky, 35 g cukru, 1 žloutek, 60 g másla, 1 lžíci kakaa, 1 lžíci rumu

Dále: 90 g másla, 90 g cukru, 40 ml smetany, 30 g medu, 50 g kandovaného ovoce, 50 g sekaných mandlí, 10 g pistácií, 60 g mandlových plátků.

Postup: Přísady na těsto smísíme a vypracujeme. Těsto vyválíme, dáme na plech, několikrát propíchneme a pečeme 10 minut při 200 °C. Máslo, cukr, smetanu, med a ovoce vaříme asi 2 minuty. Poté vmícháme mandle a pistácie. Směs rozdělíme na těsto a pečeme dalších 15 minut. Po vychladnutí nakrájíme na čtverečky velikosti 3x3 cm.

Recept zaslala čtenářka Viktorie z Děčína. Děkujeme.

Lenka Moučková


9.12.2009   Rubrika:   |   Komentářů 2   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,1/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

Související odkazy:

 

Diskuse ke článku - Florentinky s kandovaným ovocem

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.