Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Zapomeňte na loupání brambor, s bramborovými přílohami Lagris to zvládnete bez práce!

Zapomeňte na loupání brambor, s bramborovými přílohami Lagris to zvládnete bez práce!

Neodmyslitelnou součástí české a slovenské „klasiky“ jsou bramborové přílohy. Ne vždy je ale jejich příprava jednoduchá a rychlá, a proto určitě oceníte novinku - kvalitní polotovary na přípravu bramborových příloh od Lagris.

Česká kuchyně se bez brambor prostě neobejde – oblíbená bramborová kaše s řízkem, bramborové knedlíky jako příloha k pečeným masům a drůbeži, halušky jako u nás zdomácnělé jídlo ze Slovenska… Variací bramborových příloh a jídel je nespočet.

Ne vždy však máme čas a chuť pouštět se do jejich relativně složité a zdlouhavé přípravy a roli hrají také zkušenosti daného kuchaře. V tu chvíli oceníme kvalitní základ pro přípravu nejoblíbenějších jídel a příloh z brambor od Lagris ve formě, která ušetří čas i práci a zároveň zaručí perfektní výsledek.

Lagris nabízí pět druhů vysoce kvalitních sypkých směsí pro přípravu bramborových příloh k široké škále použití: bramborová kaše, bramborová kaše s mlékem, bramborové těsto, bramborové knedlíky, halušky. Nová receptura s vysokým podílem bramborových vloček z pečlivě vybraných a kvalitních brambor zajistí snadné a rychlé zpracování se skvělým výsledkem.

Všechny bramborové přílohy Lagris jsou baleny ve speciální bariérové folii, která je zárukou vynikající chuti a vůně finálního pokrmu po celou dobu trvanlivosti výrobku.

Z Lagris výrobků snadno a rychle připravíte jak bramborové přílohy, tak hlavní jídla i zavářky do polévek.

Vyzkoušejte sypké bramborové směsi Lagris – výsledek příjemně překvapí a uspokojí i toho nejnáročnějšího strávníka!

Bramborová kaše 130 g

Tradiční, a také nejoblíbenější příloha z brambor. Pokud chcete hotovou kaši ještě vylepšit, můžete ji posypat například restovanou cibulkou nebo čerstvě posekanou petrželkou.

Cena: 15,90,- Kč

lagris bramorová kaše 130g

lagris bramborová kaše s mlékem 130 g

Bramborová kaše s mlékem 130 g

Variace bramborové kaše, která navíc obsahuje i mléko, díky němuž i obyčejná bramborová kaše získá krásně jemnou chuť. Standardní servírování můžete ozvláštnit posypáním kaše nasekanými čerstvými bylinkami (například bazalkou).

Cena: 17,90,- Kč

Bramborové těsto 400 g

Kvalitní základ pro přípravu univerzálního bramborového těsta umožňuje rychle a jednoduše vytvořit nepřeberné množství skvělých pokrmů a příloh ve sladké i slané formě. Můžete jednoduše připravit třeba bramborové taštičky, noky, placky nebo kypré koblížky. Lze ho použít i pro přípravu krajových specialit, jako jsou třeba bramborové placky. Suroviny použité v nové receptuře zaručí rychlé a snadné zpracování základního těsta, které je možno dále upravovat do mnoha variací sladkých i slaných pokrmů.

Cena: 22,90,- Kč

lagris bramborové těsto 400 g

lagris bramborové knedlíky 400 g

Bramborové knedlíky 400 g

Příprava bramborových knedlíků patří mezi ty časově náročnější. Základ pro bramborové knedlíky od Lagris ušetří čas a budete mít jistotu, že výsledek bude vždycky skvělý.

Cena: 22,90,- Kč

Halušky 400 g

Původně tradiční slovenský národní pokrm, který si časem našel své místo i v českých kuchyních. Halušky jsou nejchutnější s čerstvou brynzou z ovčího sýra a s křupavými kousky vypečené slaniny. Je možné je ale připravit i jako sladký pokrm, například s mákem, cukrem a přelité máslem.

Cena: 22,90,- Kč

lagris halušky 400 g

 

Více informací na www.lagris.cz

Komerční článek


21.12.2011   Rubrika: Náš domov   |   Komentářů 19   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zapomeňte na loupání brambor, s bramborovými přílohami Lagris to zvládnete bez práce!

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-15 | 16-19
Juana
Juana - 21.12.2011 22:53

talenka: těsto na halušky je řidší než těsto na chlupatý knedlíky

 
Juana
Juana - 21.12.2011 22:53

talenka: těsto na halušky je řidší než těsto na chlupatý knedlíky

 
balenka
balenka - 21.12.2011 18:29

talenka: Jo jo, brambory nastrouhané, mouka sůl... nic víc! Mám půlku rodiny ze Slovenska smajlik - 58 Ale to jsou tzv. strapačky. V Čechách se halušky asi říká tomu, co se dělá z vařených brambor smajlik - 67 (takže noky?smajlik - 68)

 
talenka
talenka - 21.12.2011 17:38

sharon: hm, nás učila halušky stará paní ze Slovenska a vajíčko tam rozhodně nedávala. Jen brambory a polohrubou mouku, uvařit v osolené vodě. Toť vše.

 
sharon
sharon - 21.12.2011 17:13

Kadla: do halušek patří vejce , oříšek sádla....dělávám je jsou super.....

 
Kadla
Kadla - 21.12.2011 15:44

Juana: Tak, jak to popisuješ, to zní jako těsto na bramborové halušky neboli strapačky...

 
YXH
YXH - 21.12.2011 14:52

Nevim jak Lagris, ale to co prodavaji u nas je jako lepidlo na tapety, at clovek dela co chce. smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Juana
Juana - 21.12.2011 14:03

Když bramborový knedlíky, tak u nás musejí být ze syrových brambor, dělám je od oka, úplně jednoduše. Nastrouhám brambory, trochu té vody sleju, osolím a přidávám tak dlouho hrubou mouku, až to má správnou konzistenci - ne moc tvrdé, ale dostatečně tuhé, aby to udrželo tvar. Drží to i bez vajíčka. Pak to těsto buď lžící vkládám do vařící osolené vody, nebo někdy z toho rukou formuju takové větší noky - prostě jak se mi zachce.

 
sharon
sharon - 21.12.2011 12:27

párkrát jsem z nouze dělala kaši...a když se dobře vyšlehá, není špatná...smajlik - 47

 
r1911
r1911 - 21.12.2011 12:21

Linda: Prosím, jestli budeš psát recept matyskovi, můžeš mi ho taky poslat?

 
Almega
Almega - 21.12.2011 11:01

Když by nebylo nic jiného po ruce,tak by se dalo využít i těchto pytlíků!

 
Jarča*
Jarča* - 21.12.2011 10:57

matysek: já s úspěchem používám celá léta recept, který jsem se naučila od maminky, a knedlíky se mi vždycky povedou: kolik je uvařených nastrouhaných brambor, tak k tomu 1/4 množství hrubé mouky a 1/8 krupičky (tj. na 80 dkg brambor 20 dkg mouky a 10 dkg krupičky), lžičku soli, lžičku solamylu a 1-2 vajíčka. Mám takovou tu přivažovací váhu s mísou a všechno vážím - neumím odhadovatsmajlik - 16

Bramborové knedlíky z prášku nedělám nikdy, ale kaši jako rychlovku třebas na chalupě klidně, už jsem dělala i halušky (jinak je neumímsmajlik - 72)

 
matysek
matysek - 21.12.2011 9:52

Linda: hodíš mi recept pro blbý do vzkazu, až budeš mít chvilku?

 
trojaska
trojaska - 21.12.2011 9:41

balenka: smajlik - 16

 
Linda
Linda - 21.12.2011 9:15

Tuto znacku neznám. Ale jsem konzerva a kase v prásku mi nesmi pres práh. Jediny co jsem kdy pouzivala instantniho z brambor byly knedle, ale od ty doby co jsem objevila recept pro blby je delám sama a rodina me vynási do nebes.

 

Zvolte stranu: 1-15 | 16-19
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77190.
    Archiv anket.