Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Zapečené flíčky

Zapečené flíčky

 

Potřebujete: 400 g flíčků nebo jiných těstovin, 300 g vařeného nebo pečeného masa – můžete použít i „zbytky“. Pokud nemáte maso, postačí salám. 80 g másla, sýr na strouhání podle chuti. Kořenit můžete podle své fantazie: česnek, Gyros atd.

Postup: Těstoviny uvaříme podle návodu. Vložíme do většího kastrolu, ve kterém jsme rozpustili tuk, a přidáme maso nasekané na malé kousky. Vše promícháme a podáváme posypané strouhaným sýrem.

Meryl


28.1.2013   Rubrika:   |   Komentářů 11   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zapečené flíčky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
kubikm
kubikm - 28.1.2013 20:11

sharon: vejce se smetanou...jak...jaká smetana? to neznám

 
kubikm
kubikm - 28.1.2013 20:10

orinka: smajlik - 75přesně, je to v druhu těch těstovin
jinak já dělám ty zapačené těstoviny se zeleninou mraženou...jarní směs..plus to nějaké maso
promíchám
hodím vajíčka, až se srazí dám sýr...klidně plátkový, jak se to rozteče, promíchám a nahoru natrhám ty plátky, aby byla kůrčička

jinak obdoba s bramborami...

 
orinka
orinka - 28.1.2013 16:11

PEGG: teď mě napadlo, jestli to taky nebylo druhem těstovin. Já na tvrdou pšenici spoléhám, že bude držet pohromadě, vlastně ani z mrazáku se to nerozblemcalo.

 
orinka
orinka - 28.1.2013 16:10

PEGG: ne v mrazáku - mám to na balkoněsmajlik - 68

 
Světlonoska
Světlonoska - 28.1.2013 15:42

smajlik - 76Zdá se to býti nedopečené..smajlik - 68dělám je i po pečení masa ve zbylém, sosu v pekáčismajlik - 57a někdy dávám jen zakysanou smetanu s rozmíchanými vejci-to zamíchám s těstovinami,také dobrésmajlik - 47

 
PEGG
PEGG - 28.1.2013 14:25

orinka - 28.1.2013 11:05 - těstoviny jsem nechala zmrznout jen jednou a nedalo se jíst, byl to takový hnus, že to dostaly slepicesmajlik - 66 Tobě se ohřátím nerozblemcají, mě se snad rozpadli na molekuly smajlik - 68
Jinak zapečené těstoviny já ráda, jak píše sharon - 28.1.2013 10:34 - hezky zapečené s vajíčkem smajlik - 57

 
manka
manka - 28.1.2013 13:36

celý nějaký divný

 
matysek
matysek - 28.1.2013 12:58

nechybí v tom receptu to zapečení?

 
orinka
orinka - 28.1.2013 11:05

jak víte, co budu zítra vařit? Mám zmrzlé zbylé těstoviny a včera byl uzený ocásek, odložila jsem si právě do těch flíčků. Ale nevynechali jste vajíčka? Ty tam rozhodně zamíchám.

 
sharon
sharon - 28.1.2013 10:34

kdysi za komančů dělávala tchýně ...vepřovou konzervu smíchala s uvařenýma flekama....
já mám zapečené nudle ráda s uzeným a zalitý vejcem se smetanou - taky podle toho vypadám...smajlik - 68

 
evropka
evropka - 28.1.2013 10:12

co na to říct..smajlik - 26

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77178.
    Archiv anket.