Tvarohovo-pudingový dezert
Potřebujete: 2 vaničky polotučného tvarohu, 40 dkg hotového pudinku, sladidlo (med, javorový sirup, třtinový cukr, klasický cukr), ovoce dle vaší volby (čerstvé či kompotované)
Postup: Z půllitru mléka uvařte pudink dle návodu. Nechte vychladnout, škraloup seberte. Smíchejte se dvěma vaničkami polotučného tvarohu, doslaďte. Rozdělte do misek či pohárů a ozdobte ovocem. Můžete též prokládat piškoty a dozdobit šlehačkou.
26.2.2013 Rubrika: Zákusky | Komentářů 4 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Tvarohovo-pudingový dezert
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.catcat: u nás taky
step: jéje, ten pudingový škraloup se nevyhazuje, ten se nadšeně bašt9
když byly děti malé, dělala jsem ho často
Když se při chladnutí puding několikrát promíchá, škraloup se nevytvoří a nemusí se potom vyhazovat.