Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

Potřebujete: 25 dkg tvarohu, 20 dkg másla, 4 vejce, 10 vrchovatých lžic polohrubé mouky, 8 lžic cukru krupice, 5 lžic mléka, 5 lžic rozinek, trochu citronové kůry, prášek do pečiva.

Postup: Tuk utřeme s cukrem, vejci a tvarohem, po 10 minutách přidáme mléko, mouku a prášek do pečiva. Dobře promícháme. Nakonec přidáme rozinky a citronovou kůru. Pečeme 45-50 minut při 180 stupních Celsia.

Meryl


8.3.2013   Rubrika: Moučníky   |   Komentářů 12   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Tvarohová bábovka

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Anahir
Anahir - 9.3.2013 19:17

Jj, tvarohová je moc dobrá. Dělávám. Někdy když nedám tvaroh dám nastrouhané jablko. Taky je to dobrý.

 
sharon
sharon - 9.3.2013 10:12

Bellana: tak to ti nezávidím ale zase to POTOM budeš mít super ...smajlik - 47

 
Světlonoska
Světlonoska - 8.3.2013 20:11

Bellana: smajlik - 68Docela jsem na ni dostala chutsmajlik - 57ale mám tvaroh také jen ve vaničcesmajlik - 55smajlik - 83smajlik - 58smajlik - 68dej vědětsmajlik - 56

 
Bellana
Bellana - 8.3.2013 16:14

Světlonoska: Dík za tip, zítra vyzkouším. Když se povede, šplhnu sismajlik - 2

 
Bellana
Bellana - 8.3.2013 16:13

sharon: Určitěsmajlik - 58. Dříve jsem pekla v troubě, teď v remosce, protože kuchyň nemám vůbec. Žiju na staveništi. trochu jsme přecenili síly, holt už nám není padesát. Ale příští rok, když na ni ušetřím, tak budu mít pohodlnou kuchyň. Na co se ale budu vymlouvat pak?smajlik - 2

 
Světlonoska
Světlonoska - 8.3.2013 14:12

Bellana: smajlik - 36TAké mi to dělalo,neb kupuji pouze tavroh ve vaničce a ten je dost vodnatý,dej kostku z papírusmajlik - 64smajlik - 47smajlik - 52

 
sharon
sharon - 8.3.2013 14:10

Bellana: myslíš že je to kuchyní...????smajlik - 68smajlik - 68

 
sharon
sharon - 8.3.2013 14:09

dadka: my než práškovou raději žádnousmajlik - 26 to nejíme.........máme svoji tradiční a ta jesmajlik - 47smajlik - 47

 
Bellana
Bellana - 8.3.2013 11:08

Manžel tvarohovou bábovku miluje. Vždycky se mi dařila, ale teď asi dva roky ne a ne. Vždycky chytne brousek. Tedy, ona je jedlá i s brouskem, ale přece jen to dobře nevypadá. Snad se mi začne znovu dařit, až si pořídím novou kuchyň.

 
krasaka
krasaka - 8.3.2013 8:50

dadka: smajlik - 61 kdo umí, ten umí ...smajlik - 68smajlik - 47

 
dadka
dadka - 8.3.2013 7:38

Tvarohová bábovka je dobrá. Dělám různé bábovky, ale před časem jsem opravdu neměla čas a koupila jsem bábovku v prášku, kam se přidává jen olej a voda. Dala jsem do formy kokos na vysypání, do půlky kakao a rozinky s oříšky, namočenými v rumu. Nikomu jsem to neřeklla, že je z prášku a všem snad chutnala ze všech bábovek nejvíc.

 
Světlonoska
Světlonoska - 8.3.2013 7:27

Je moc dobrá,ale my máme recept vše po 25dk,tuk,mouka,tvarohsmajlik - 52

 
LenkaT
LenkaT - 8.3.2013 7:01

tvarohová bábovka je dobrá, jen se do ní musí ušlehat bílky a vmíchat nakonec, ty to odlehčí a pak není tak hutná, ale pěkně nadýchaná

 
orinka
orinka - 8.3.2013 6:42

sharon: já mám tvarohové věci ráda, bábovka je ale fakt dobrá a vydrží díky tomu tvarohu dlouho vláčná. Teda u někoho, u nás je rychle sežraná.smajlik - 98

 
sharon
sharon - 8.3.2013 0:18

tvarohovou nedělám, jen snad jednou a přišla mi jako sražená.....u nás frčí "rudíkovská".....z celé Hery...smajlik - 26

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77183.
    Archiv anket.