Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Zapečené brambory

Zapečené brambory

Potřebujete: brambory, sýr, česnek, muškátový oříšek, sůl, pepř.

Postup: Vymastíme pekáček, poklademe na dno brambory pokrájené na hodně tenké plátky. Posypeme je troškou soli, pepře a muškátového oříšku (toho opravdu málo). Dál rozmačkáme asi 2–3 stroužky česneku a posypeme notnou davkou sýra. Celé opakujeme do zaplnění pekáčku. Dáme péct na 180°C. Je nutné, aby plátky brambor byly tenké, jinak se to dobře nepropeče.
Pečeme asi tak 20 minut, poté kontrolujeme, jestli jsou brambory upečené, a buď servírujeme, nebo dopékáme.
.

Meryl


11.3.2013   Rubrika: Brambory   |   Komentářů 9   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zapečené brambory

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Kozoroh18
Kozoroh18 - 11.3.2013 14:02

to mohu smajlik - 57

 
monja
monja - 11.3.2013 13:54

smajlik - 57zapičenýhosmajlik - 64 můžu cokoliv ... miluju tu opečenou krustu navrchu ... smajlik - 60

 
PEGG
PEGG - 11.3.2013 13:14

Já miluju všechna jídla z brambor do jednoho hrnce a ten můj to nemusísmajlik - 55 je divnějsmajlik - 68

 
dadka
dadka - 11.3.2013 11:51

Já brambory napřed předvařím, aby se mně nestalo, že budou nedopečené.Taková jídla milujeme.Spotřebu brambor máme jako malá školní kuchyně.smajlik - 58

 
sharon
sharon - 11.3.2013 10:59

IVUSKA 56: a v té smetaně rozšprdlám vejce....třeba tři....smajlik - 68smajlik - 57

 
Světlonoska
Světlonoska - 11.3.2013 9:59

Můj muž to z nepochopitelných důvodů nemusísmajlik - 94taky dobřesmajlik - 58neubyde,je celý pekáč pro měsmajlik - 68smajlik - 14smajlik - 57

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 11.3.2013 9:54

já je ještě zaleju smetanou, je to mňamka

 
sharon
sharon - 11.3.2013 9:01

česnek je lepší až na hotové.....a protřepat...smajlik - 16
jinak obdoba fr.brambor , máme rádi....smajlik - 47

 
Světlonoska
Světlonoska - 11.3.2013 8:59

smajlik - 5Tohle jídlo obvzlášt´miluji,ale muže tam být i uzeninasmajlik - 57

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77190.
    Archiv anket.