Fazole v chlebu
Potřebujete: Fazole z konzervy nebo doma vařené, podle vlastní chuti (na osobu počítáme asi 1 větší šálek vařených), chlebové placky (arabský chléb, lavaše ap.), cibule (na osobu jedna větší), strouhaný sýr – také asi šálek na osobu.
Postup: Placky nahřejeme, nebo alespoň necháme v teple, horké fazole na ně natřeme, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí a zasypeme strouhaným sýrem. Rychle a dobře zabalíme a horké podáváme. Kdo má rád pálivé, může si samozřejmě fazole okořenit chilli omáčkou, ale se syrovou cibulí pálí i tak.
3.4.2013 Rubrika: Luštěniny | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Fazole v chlebu
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.My jsme měli ty velké tmavé fazole minulý týden na rajském protlaku s čabajkou pokrájenou na kostičky a slaninou. Dělám toho vždycky velký hrnec, protože vnuci by se toho ujedli.Takže až zase další týden...
inspirovalo mě to v tom, že udělám fazolovou polévku.