Treska zapečená se sýrem
Potřebujete: 500 g tresky, 120 g strouhaného sýra – eidamské cihly, 4 lžíce strouhanky, 4 lžíce kysané smetany, 3 stroužky česneku nakrájené na plátky, šťávu z 1/2 citronu, olej, grilovací koření na ryby.
Postup: Vymaštěnou zapékací mísu poklademe plátky ryb, které osolíme, opepříme a lehce posypeme kořením na grilování ryb. Zapékáme zhruba 20 minut. V misce smícháme sýr s kysanou smetanou, česnekem, strouhankou a citronovou šťávou a můžeme opět přidat trochu grilovacího koření. Ryby přikryjeme vrstvou těstíčka. Můžeme poprášit sladkou paprikou pro barvu. Zapékáme dalších 30 minut. Podáváme s vařenými bramborami.
17.7.2013 Rubrika: | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Treska zapečená se sýrem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.evropka - 17.7.2013 15:06 jj, to je podobné, taky divné
PEGG: čoveče já zase ryba a smetana
Proč mám pořád pocit, že ryba a sýr nejdou dohromady
dostala jsem chuť na fish and chips
Mnamky...