Zapečené fazole
Ingredience: 1 větší cibule, 20 dkg šunky, 30 dkg vařených fazolí, 20 dkg rajčat, pepř, sladká paprika, 20 dkg nastrouhaného eidamu.
Postup: Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Poté k ní přidáme nakrájenou šunku nebo šunkový salám, uvařené fazole a nakrájená rajčata. Okořeníme pepřem, paprikou. Přisypeme strouhaný sýr a promícháme. Směs dáme do zapékací misky, posypeme sýrem a necháme zapéci.
12.8.2014 Rubrika: Luštěniny | Komentářů 4 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,7/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Zapečené fazole
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Zajímavé,to mě nikdy nenapadloi to čtu poprvé,vyzkouším
pokud někde chtějí na zapečení strouhat aidam, kupuju plátkový 45% a pokladu ....
Ten eidam radši tučnější, aby udělal lepší a křupavější krustu. tohle jídlo bych klidně zbodla
Může to být moc dobré. Zase něco jiného, než fazole v rajském protlaku na slanině, kam ještě přidávám smetanu. Naši kluci by se po fazolích mohli utlouci. S čerstvým chlebem...mňamka.