Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Česnekové filé

Česnekové filé


Potřebujete: 750 g rybího filé, sůl, česnek podle chuti, asi 50 g cibule, 80 g oleje nebo másla, špetku pepře, 50 g rajčatového protlaku.


Postup: Porce rybího filé potřeme česnekem utřeným se solí, jemně nakrájenou cibulí a rajčatovým protlakem. Povrch opepříme. Narovnáme do vymaštěného pekáče, pokapeme olejem a prudce upečeme.

Redakce


19.10.2016   Rubrika: Pokrmy z ryb   |   Komentářů 3   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Česnekové filé

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Piafka
Piafka - 22.10.2016 20:42

Opravdu dobrá ryba toho kromě soli a pepře moc nepotřebuje. Takový čerstvý pstruh na másle, mňam... česnek by tu jemnou chuť zabil....

 
Also
Also - 19.10.2016 23:12

Jojo té vody je fakt hodně...pak je o polovičku menší.....smajlik - 48

 
dadka
dadka - 19.10.2016 7:01

Ryby miluju v jakékoliv podobě a filé obzvlášť. Filé nechám na papírové utěrce, ať pustí všechnu vodu, posolím, opepřím, potřu česnekem, lehce popráším hladkou moukou a dám na rozpuštěné máslo podusit. K tomu zeleninový salát. Je to mňamka.

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 84336.
Archiv anket.