Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Polévky recepty

Dvacetiminutová polévka

Dvacetiminutová polévka

Potřebujete: 3 lžíce dětské krupičky, 1 lžíci másla (ramy, oleje), 2 vejce, hrst strouhané kořenové zeleniny (mrazené), šálek oprané pohanky, polévkové koření, sůl, pepř, případně lžíci instantní jíšky

Postup: Krupičku v hrnci nasucho opražíme, přidáme omastek, rozklepneme vejce a necháme je srazit. Přidáme zeleninu, pohanku, koření, zalijeme vodou a necháme 15-20 minut povařit. Polévku je třeba hlídat a míchat, aby "neutekla". Dochutíme, můžeme přidat petrželku nakrájenou nadrobno. 

"Kdo má rád, může přidat i lžíci instantní jíšky a povařit. Ale nemusí být," upřesňuje čtenářka sharon a dodává: "Je to tzv. rychlovka a nám chutná. Dobrou chuť!" Děkujeme za recept.

Lenka Moučková


22.7.2009   Rubrika:   |   Komentářů 3   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Dvacetiminutová polévka

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
lidule
lidule - 22.7.2009 20:13

taky ji dělám s vločkama,napřed je opražím a pak postupuji stejněsmajlik - 64

 
sharon
sharon - 22.7.2009 11:05

babkatapka: i já dám někdy vločky....smajlik - 31

 
babkatapka
babkatapka - 22.7.2009 11:01

dělávám i s menšíma obměnama , je to rychlé a dobré. Někdy místo pohanky dávám trhané krupky nebo ovesné vločky.smajlik - 57

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 76958.
    Archiv anket.