Rybí filé s česnekem
Potřebujete: 750 g rybího filé, sůl, česnek podle chuti, asi 50 g cibule, 80 g oleje nebo másla, špetku pepře, 50 g rajčatového protlaku.
Postup: Porce rybího filé potřeme česnekem utřeným se solí, jemně nakrájenou cibulí a rajčatovým protlakem. Povrch opepříme. Narovnáme do vymaštěného pekáče, pokapeme olejem a prudce upečeme.
25.7.2007 Rubrika: | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Rybí filé s česnekem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.filé nekupuji, ale sumečka tak dělám a je to moooc dobré!!!
varianta1.
pět - sedm minut před koncem grilování postrouhat sýrem nebo poklást plátkovým
varianta 2.
pod filé dát brambory nebo brokolici ( neob obojí)