Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Treska v sýrovém kabátku

Treska v sýrovém kabátku

Potřebujete: 500 g tresky, 120 g strouhaného sýra – eidamské cihly, 4 lžíce strouhanky, 4 lžíce kysané smetany, 3 stroužky česneku nakrájené na plátky, šťávu z 1/2 citronu, olej, grilovací koření na ryby.

Postup: Vymaštěnou zapékací mísu poklademe plátky ryb, které osolíme, opepříme a lehce posypeme kořením na grilování ryb. Zapékáme zhruba 20 minut. V misce smícháme sýr s kysanou smetanou, česnekem, strouhankou a citronovou šťávou a můžeme opět přidat trochu grilovacího koření. Ryby přikryjeme vrstvou těstíčka. Můžeme poprášit sladkou paprikou pro barvu. Zapékáme dalších 30 minut. Podáváme s vařenými bramborami.

 

Recept zaslala čtenářka s nickem kapa1. Děkujeme, dlouho jsme tu neměli rybí recept.

Lenka Moučková


21.11.2007   Rubrika:   |   Komentářů 5   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Treska v sýrovém kabátku

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Ota
Ota - 21.11.2007 13:51

Elen:
1. navrhuju varianty u pěkných receptů a to se mi zdá patřičné do diskuse pod .....

2. stejně jsem většinu svých receprů nevymyslel a mám je z knih,časopisů a webu , čili bych se nerad chlubil cizím peřím.

3. třeba časem něco pošlu smajlik - 33 jenže vím, že místní databáza je hluboká a než to všechno přečtu abych to nedabloval....

Nedávno jsem zapekl kuře na zeleninu ( 1xKrálovská směs + 1x velká brokolice, brambory na plátky posypat provensálem , kuře naporcovat nasolit okmínovat položit na směs zeleniny a brambor - dělat na 240 C 80minut kombinací horní dolní pečení + horký vzduch, pak na 10 minut grill , pak kuře sundat dát na plech pod to a zeleninu a bandory posypat sýrem a dalších 10-15 minut grill až se sýr pěkně zapeče ....... ) .... ... žádné máslo, žádný olej, skoro všechna štáva se zapeče a jen z jednoho růžku si nechat místo na lžíci na polévání kůže .....
A no a takových receptů je například Labužníkcom nebo babynet plný smajlik - 33


 
Elen
Elen - 21.11.2007 11:16

Ota: když disponuješ takovou studnicí prima receptů, pošli něco do redakce šž a nepiš to jen pod ně. To by šlo, ne?smajlik - 50smajlik - 51smajlik - 52smajlik - 53

 
Ota
Ota - 21.11.2007 11:04

GENIÁLNĚ JEDNODUCHÉ

s variantou tymián, oregano,provensál ....

něco podobného dělám doma za pomoci mikrovlnky s grilem ... je to o něco rychlejší a do 5-7 porcí i určitě úspornější ....

Hele a co ty brambory šoupnout rovnou pod tu rybu ?

 
Sheeni
Sheeni - 21.11.2007 8:35

Já bych si taky dala, mňamkáááááááááá...smajlik - 5smajlik - 5smajlik - 57

 
Bridgetj
Bridgetj - 21.11.2007 8:31

Mňam, tohle bych mohla pořád. smajlik - 60 Nějaký dobrovolník, který by mě nakrmil? smajlik - 42

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.