Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Červený kapr

Červený kapr

Potřebujete: kapra, olej na pečení, citron, sůl, mletou papriku, česnek.

Postup: Porce kapra opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme v čisté utěrce. Do kapřího masa vetřeme česnek utřený se solí. Posypeme sladkou nebo pálivou paprikou. Kapra naskládáme do zapékací mísy nebo pekáčku a pečeme v troubě doměkka. Podáváme s plátky citronu.

Chuť česneku či pálivé papriky zjemní bramborová kaše. Doporučujeme zapíjet dobrým pivem.

Lenka Moučková


17.12.2007   Rubrika:   |   Komentářů 2   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Červený kapr

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
babkatapka
babkatapka - 17.12.2007 14:59

To je dobré, zkusila jsem, ale kapra nemusím, protože se bojím kostí a pak to není pro mě jídlo, ale přímo pitva na talíři. Tak teď už jím zásadně jen ty ryby, které mají málo, nebo žádné kosti.smajlik - 68

 
hancze
hancze - 17.12.2007 10:53

smajlik - 57 takhle pripravuju i nektere morske ryby, jen jeste pridam zazvor a citronovou travu smajlik - 57 mnamka smajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77047.
    Archiv anket.