Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Filé na majonéze

Filé na majonéze

Potřebujete: Filé z tresky či filety z jakékoliv jiné ryby, máslo na vymazání, cibuli, majonézu, strouhanku

Postup: Do vymazaného pekáčku dáme osolené a opepřené filé. Poklademe cibulí, zalijeme majonézou. V dobře předehřáté troubě pečeme 15 min. Poté pekáček vyjmeme a povrch pokrmu posypeme strouhankou tak, aby byla ryba celá zakrytá. Prudce zapečeme.  Podáváme s bramborovou kaší.

Za recept děkujeme čtenářce Evici.

Lenka Moučková


19.2.2008   Rubrika:   |   Komentářů 2   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Filé na majonéze

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
babkatapka
babkatapka - 19.2.2008 14:06

Aja: musíš to filé tak pocákat, jak uznáš za vhodné, a je dobré, nakonec ještě posypat sýrem. Nemá to chybu!!!!! Jen sem tam kostička mi vadísmajlik - 66 tak je proto sumeček lepší.
Ale jako příprava filé -- recept opravdu vynikající!!!obrázek - image001a(3).jpg

 
Aja
Aja - 19.2.2008 10:45

Kolik té majonézy?

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77176.
    Archiv anket.