Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Treska na pivě

Treska na pivě

Potřebujete: tresčí filety - asi 1 kg, 1-2 pórky, 1-2 šalotky, 150 ml světlého piva, smetanu na vaření, sůl, pepř, olej na smažení

Postup: Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Šalotku oloupeme a nakrájíme. Na pánvičce rozehřejeme olej a pórek se šalotkou na něm orestujeme. Pak zalijeme trochou vody, osolíme a necháme dusit. Když je pórek měkký, přilijeme pivo a všechno podusíme. Nakonec přimícháme asi 2 lžíce smetany na vaření a prohřejeme.

Tresčí filety omyjeme, osušíme a zlehka osolíme a opepříme. Na jiné pánvičce opečeme z obou stran. Pak každou porci dáme na talíř a zčásti překryjeme pórkovým "zelím".

 

* možné podávat s novými bramborami nebo čerstvými těstovinami (prodávají se ve vakuovaném balení)

Lenka Moučková


6.8.2008   Rubrika:   |   Komentářů 0   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Treska na pivě

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77188.
    Archiv anket.