Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pangasius na másle a koření

Pangasius na másle a koření

Potřebujete: 2 balíčky pangasia, sůl, koření na ryby, máslo.

 

Postup: Ryby vložte na plech s okrajem, zakápněte troškou oleje, posolte a dejte péci do trouby asi na 30 minut. Ryba při pečení pustí vodu. Nechte ji vypéci, pak posypte porce kořením a poklaďte máslem. Dejte zapéct na 15 minut. 

"Jako přílohu doporučuji brambory na jakýkoli způsob," píše čtenářka Sharon. Děkujeme za recept.

 

 


 

Lenka Moučková


6.1.2009   Rubrika: Dnešní recept   |   Komentářů 8   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pangasius na másle a koření

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
chomutovačka
chomutovačka - 29.3.2010 12:08

smajlik - 5také přidávám sýr-mňamsmajlik - 5smajlik - 5

 
E=mc2
E=mc2 - 6.1.2009 14:51

Pangas je stálicí naší kuchyně, při větším počtu strávníklů je trouba nezbytnásmajlik - 16
Někdy ze zbylého dělám "humrovou" pomazánku. Maso rozmělním, trochu pepře, trochu citronu, a promíchám s majonézou. Nakrájím malou bagetu na kolečka a napatlám, ozdobím kouskem červené papriky. Pak se zastaví nečekaně známí- sežerou vám to a prohlásí, že s naší rodinou se krize opravdu nemusí bát. smajlik - 42

 
Juana
Juana - 6.1.2009 11:43

já ho taky dělám v troubě, 4 porce se mi na pánev nevejdousmajlik - 16

 
georgie
georgie - 6.1.2009 11:14

evica: Též to dělávám na másle a zelenině a je to moc dobré

 
sharon
sharon - 6.1.2009 9:15

evica: to máš sice pravdu, ale já mám pánev tak na dva kousky pangase, a když dělám dva balíky tak je lepší v troubě na plechu......náááhodou , byl super !

 
evča.
evča. - 6.1.2009 8:06

Myslím,si,že je zbytečné dávat do trouby.Když se nechá uplně rozmrazit a ještě vysuší v utěrce,tak na pánvičce na másle ja za 10 minut hotový.A je moc dobrý.
A ,když zapékám,tak se zeleninou,a použíju ty směsi na zapékání se smetanou.A sýr taky může být.smajlik - 57smajlik - 54

 
Kawa
Kawa - 6.1.2009 7:56

já ještě sypu sýrem...smajlik - 57

 
dadka
dadka - 6.1.2009 7:19

Dobrý nápad!! Mám pangasia doma v mrazáku, dnes si ho udělám!

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77194.
    Archiv anket.