Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pangasius po mlynářsku

Pangasius po mlynářsku

Potřebujete: naporcovaného pangasia (filety), hladkou mouku, mletou papriku, sůl, pepř, kmín, bylinky (provensálské či jiné), případně sušený česnek, máslo na smažení

Postup: Porce ryby nechte rozmrazit, důkladně operte pod tekoucí vodou a osušte. Smíchejte hladkou mouku, papriku, sůl, pepř a kmín, přidejte bylinky. Směs důkladně promichejte a osušenou rybu v ní z obou stran obalte. Vložte na rozehřáté máslo a dozlatova opečte z obou stran. Příloha brambory, hranolky.

Čtenářka Blanka z Brna radí: "Ryba je tzv. lakovaná, proto by se namrzlá vrstva měla před úpravou odstranit." Děkujeme za recept.

Lenka Moučková


19.1.2009   Rubrika:   |   Komentářů 9   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,1/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pangasius po mlynářsku

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
chomutovačka
chomutovačka - 29.3.2010 12:04

smajlik - 5 znám výbornésmajlik - 47

 
Šípkovka
Šípkovka - 19.1.2009 17:55

Pangasius je výborný, hlavně bez kostí. Občas ho na závěr zaleju smetanou s vajíčkem a posypu sýrem.

 
sharon
sharon - 19.1.2009 13:41

orinka: to vím, jak je v akci tak kupuju i 10 balíčkůsmajlik - 34, podle místa v mrazáku.....i tak dík za radusmajlik - 56

 
Juana
Juana - 19.1.2009 12:04

V sobotu jsme ho dělala jen na rychlo, čekala jsem, až ho manžel přiveze z Makra a jen jsem ho posolila, opepříla, trošku posypala bylinkami a navrch dala anglickou slaninu a byl mňam. Tahle ryba nemá chybu, dá se jíst snad v jakékoliv kombinaci.

 
orinka
orinka - 19.1.2009 9:56

sharon: musíš koukat, kde ho mají v akci. Někdy bývá i za 80 korun/kg.

 
Lhasa
Lhasa - 19.1.2009 9:15

Pangasius je tak vynikající, že stačí jen se solí, případně s citronovou šťávou smajlik - 57 Někdy ho dělám "z jednoho pekáče" se zapečenýma bramborama, cibulí a tak...

 
elephant
elephant - 19.1.2009 8:47

Pangacia mám moc ráda, letos jsem ho dělala i na štědrovečerní večeři (přítel nejí kapra), klasicky jsem ho nasolila, zakapala citronem a obalila v trojobalu a byl smajlik - 57 Většinou ho peču s kořením na ryby, tenhle recept určitě zkusím smajlik - 47

 
sharon
sharon - 19.1.2009 8:41

Pangase miluju....s kořením na "ryby"...dá se koupit v pytlíku, někdy přidám i cibuli....jen by moh stát polovinu smajlik - 98

 
ASTRUSKA
ASTRUSKA - 19.1.2009 0:43

Je to mňamka...přidávám na jeden filet - jedno- najemno nasekané rajče, 2 pol. lžíce kečupu, česnek a zelenou nať-co zahrada dá... + lžíce smetany...moc dobré!!smajlik - 57smajlik - 5

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.