Ryba s kořením
.jpg)
Potřebujete: 4 rybí filety, rajský protlak, cibuli, mrkev, směs oblíbeného koření na ryby, mouku, sůl, bobkový list
Postup: Rybí filety opláchněte a osušte. Na talířku smíchejte hladkou mouku s oblíbeným kořením. Rybu ve směsi obalte a takto přírodně opečte. Vyjměte a dejte odkapat na savý papír (kuchyňskou utěrku). Velkou cibuli nadrobno nakrájejte, velkou mrkev nahrubo nastrouhejte. Na pánvičce, kde se předtím smažila ryba, orestujte cibuli, přidejte asi 2 lžíce rajského protlaku, mrkev a bobkový list. Omáčku trochu osolte a neustále míchejte. Pak dochuťte případně cukrem či zjemněte troškou smetany na vaření. Rybu do omáčky vložte a ještě nechte spolu prohřát. Podávejte s otoastovanou vekou či toastovým chlebem. Dobré jsou též vařené brambory.
19.5.2009 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Ryba s kořením
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..gif)
ve směsi koření a hladké mouce rybu obaluju,osmažím a toď vše,omáčku jsem nikdy nedělala , ale může to být dobré.....