Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Hejk v papilotě

Hejk v papilotě

Potřebujete: 4 filety z hejka (štikozubce), rajče, cuketu, česnek, olivový olej, sůl, pepř, alobal

Postup: Natrhejte si alobal o takových rozměrech, abyste do něj pohodlně zabalili rybu i se zeleninou (vytvořili papilotu). Rajče nakrájejte na kolečka, cuketu taktéž, 1-2 stroužky česneku nakrájejte na tenké plátky. Alobal potřete olejem, dejte na něj filet, ten rovnoměrně po celé délce poklaďte střídavě plátkem rajčete a cuketou a 2-3 plátky česneku. Lehce osolte, papilotu uzavřete. Připravujte na grilu nebo v troubě, kterou jste předehřáli na 180 °C. Podávejte s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.

Tip: Případně můžete do papiloty vložit i zlomek bobkového listu

Lenka Moučková


13.8.2009   Rubrika:   |   Komentářů 9   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Hejk v papilotě

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 15.8.2009 18:55

ruzenka: a hlavně ....nesmrdííííííííííííísmajlik - 60

 
ruzenka
ruzenka - 13.8.2009 21:47

Elen: presne tak,a le je nielen bez kosti ale ma lahodne masko smajlik - 57 moja dcera ho zje aj bez prilohy, co sa o inej rybe neda povedat smajlik - 68

 
Elen
Elen - 13.8.2009 17:27

ruzenka: ano, pangasia mají rádi všichni - je "bez kostí".

 
ruzenka
ruzenka - 13.8.2009 16:28

ja robim podobneho sumceka, prekladam sumceka s paradajkou,ciernymi olivami, cibulou a mozzarelou. paradajky davam bez supky a len duzinu nadrobno nakrajanu, rybu zvyknem posypat korenim na pizzu....z alobalu ale robim len taku misku, aby sa odparila stava, lebo paradajky jej dost pustia :) a zaverecnych 5 minut pustim na tu dobrou gril
je to skvele a decka to miluju smajlik - 57

 
monia
monia - 13.8.2009 16:17

Elen: No to ten alobal asi taky. smajlik - 68

 
sharon
sharon - 13.8.2009 14:56

Elen: řekla bych, že vůbecsmajlik - 48

 
Elen
Elen - 13.8.2009 14:54

sharon: tak natáčky na vlasy jsou méně stravitelné smajlik - 16

 
sharon
sharon - 13.8.2009 14:18

já znám papiloty jako natáčky na vlasysmajlik - 16, ale ryby milujusmajlik - 57

 
♥Mamina6♥
♥Mamina6♥ - 13.8.2009 9:45

No vzrovinka se mi to hodí, páč chci dělat rybu a pořád stejným způsobem se mi nechce, mňam mňamsmajlik - 57smajlik - 57, jen si koupím štiku.....díkysmajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77190.
    Archiv anket.