Plněný kapr
.jpg)
Potřebujete: 1 kapra, 2 citrony, špetku sušené bazalky, 1 lžičku drceného kmínu, 3 lžíce rozehřátého másla, 1 lžičku krupicového cukru, 250 ml vody, sůl, bílou nit
Postup: Celého kapra omyjte, osušte, osolte, okmínujte a posypte bazalkou. Břicho naplňte citrony nakrájenými na plátky a zašijte. Vložte do máslem vymazané zapékací misky, mírně podlijte, přiklopte poklopem a pečte doměkka. Během pečení podlévejte vodou, vypečenou šťávu nakonec mírně doslaďte a dosolte. Jako příloha jsou vhodné brambory.
30.4.2010 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Plněný kapr
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..gif)
mám jednoho čerstvě chycenýho v mrazáku......