Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pstruh s mandlovou omáčkou

Pstruh s mandlovou omáčkou

Potřebujete: 4 pstruhy, 150 g cibule, sůl, špetku mletého pepře, 2 stroužky česneku, 50 g loupaných mandlí, 50 g rajčatového protlaku, 80 g oleje, 20 g hladké mouky, 1 citrón, 1/8 bílého vína

Postup: Vykuchané a očistěné pstruhy osolte a po obou stranách opečte na polovině tuku. Vyjměte je a přidejte druhou polovinu oleje. Osmažte na něm nakrájenou cibuli a česnek, zaprašte moukou a umíchejte světlou jíšku. Zřeďte ji vínem a trochou vody. Provařte a nakonec omáčku okořeňte a proceďte. Zakapejte ji citrónem, přidejte rajčatový protlak a na nudličky nakrájené mandle. Prohřejte a podávejte s opečenými pstruhy a rýží.

Lenka Moučková


18.10.2011   Rubrika: Pokrmy z ryb   |   Komentářů 3   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pstruh s mandlovou omáčkou

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Světlonoska
Světlonoska - 18.10.2011 21:14

Kečup by se moc nehodil ,také si myslímsmajlik - 75

 
dadka
dadka - 18.10.2011 8:25

No vlastně ani ten protlak bych tam nedala

 
dadka
dadka - 18.10.2011 8:24

Já bych vynechala ty mandle, nesnáším, jak mně to křupe v omáčce a určitě bych dala jako přílohu brambory. Ryba s rýží mně nějak nejde dohromady.

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.