Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pečená treska na smetaně

Pečená treska na smetaně

Potřebujete: 500 g filetů z tresky, 250 g zakysané smetany, 100 g šalotek, 150 g pórku, 1 žloutek, rozmarýn, sůl, olej na vymazání zapékací misky

Postup: Zapékací misku vytřete olejem, filety osolte a zakysanou smetanu rozšlehejte se žloutkem. Šalotky oloupejte a pórek nakrájejte na kolečka. Do zapékací misky stočte filety, které jste proložili rozmarýnem, rozdělte mezi ně šalotky a pórek. Zalijte smetanou a pečte na 200 stupňů asi půl hodiny.

Lenka Moučková


23.2.2012   Rubrika: Pokrmy z ryb   |   Komentářů 9   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pečená treska na smetaně

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Speedy
Speedy - 25.2.2012 20:39

Vynechala bych ten olej, samotna smetama bohate staci. Jinak to zni velice dobre. Delam casto lososa, takze to zkusim v teto variante.

 
sharon
sharon - 23.2.2012 16:06

orinka: a ještě kyselo nemusíš kyselit a místo bramboráku usmažíš cukeťák....smajlik - 68

 
sharon
sharon - 23.2.2012 16:05

orinka: tak to není pravda.....když chytne kapra , stáhne kůži zakape citronem tak to je bašta, nesmrdí vůbec . to bych nejedla........

 
Kadla
Kadla - 23.2.2012 14:09

orinka: Já dávám rybu na 2 hodiny do mléka, on z toho ten pach víceméně vyvane..

 
orinka
orinka - 23.2.2012 12:29

sharon: aby ryba nesmrděla rybinousmajlik - 14to je jak to moc kyselý kyselo a bramborovej bramborák! Ryba smrdí rybou vždycky, ale co snesu, tak matjesy v oleji nebo zavináče. A tuňákasmajlik - 57

 
Kadla
Kadla - 23.2.2012 10:41

sharon: treska nesmrdí, mám ji z ryb asi nejradši..

 
sharon
sharon - 23.2.2012 10:06

ochutnala bych....ryby mám ráda ale nesmí být cítit rybinou....smajlik - 9

 
Světlonoska
Světlonoska - 23.2.2012 9:38

Ryby můžu,kromě nasyrovosmajlik - 94smajlik - 57smajlik - 47

 
orinka
orinka - 23.2.2012 6:28

jste se proti mě spikli, víte, že já ryby neradasmajlik - 68

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77048.
    Archiv anket.