Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Losos s česnekem a bramborami

Losos s česnekem a bramborami

Potřebujete: 4 porce lososa, 400 g brambor, 2 stroužky česneku, 1 lžíci sójové omáčky, 10 g olivového oleje, 10 g čerstvého zázvoru, sůl a vodu

Postup: Česnek prolisujte a smíchejte se sójovou omáčkou, olivovým olejem a nastrouhaným zázvorem. Vytvořenou marinádou potřete porce masa, které jste před tím zbavili kůže a nechte je v chladu asi čtvrt hodiny odpočinout. Brambory uvařte ve slupce. Maso pečte na grilu asi pět minut z každé strany. Nakonec na grilu opečte i nakrájené brambory.

Lenka Moučková


8.3.2012   Rubrika: Pokrmy z ryb   |   Komentářů 10   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,6/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Losos s česnekem a bramborami

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Martinaa123
Martinaa123 - 24.10.2015 11:34

Zkusím Vám sem dát ještě jednou ten odkaz, kdyby jste se chtěli podívat :-) <a href="http://www.riomare.cz/recepty">http://www.riomare.cz/recepty</a>

 
Martinaa123
Martinaa123 - 24.10.2015 11:33

To zní opravdu dobře :), skvělé recepty z tuňáka a lososa jsou i tady :) http://www.riomare.cz/recepty

 
aninka01
aninka01 - 8.3.2012 16:23

Lososa mam moc rada. Kupuju v ikee filety, jsou bez kosti a chutove vynikajici :-) taky je delam jen na masle, trocha citronku a petrzelky, a vsichni se olizujeme :-)

 
Světlonoska
Světlonoska - 8.3.2012 14:30

Každá ryba,tudíž i losos,musí dostat nějakou chut,sám o sobě je také bez chuti.Sojovku nepoužívám aj,stčí grilov.a jiné kořenísmajlik - 47smajlik - 58

Linda:

 
Světlonoska
Světlonoska - 8.3.2012 14:29

Zvědavka: Já snim každou rybusmajlik - 58smajlik - 94smajlik - 94

 
TULI
TULI - 8.3.2012 11:46

taky delam lososa casto .... a cesnek ani sojovku nedavam ....
jen citron a sul ...a na co oliv .olej ??? uz tak je dost mastny ....ale je to ta zdrava mastnota smajlik - 47

 
sharon
sharon - 8.3.2012 10:06

dáváme přednost vlastnoruč ulovenému kapru....já se přiznám, lososa jsem neochutnala, jen mletého ze skleničky....smajlik - 26

 
Zvědavka
Zvědavka - 8.3.2012 10:03

Světlonoska: To já zase dělám lososa běžně bez česneku. Je to jedna ze tří ryb, ketré jsem schopna a ochotna pozřít.

 
Linda
Linda - 8.3.2012 9:59

Světlonoska: zázvor se sojovkou udelá divy smajlik - 57

 
Světlonoska
Světlonoska - 8.3.2012 9:09

smajlik - 66Se zázvorem nevím nevím..ale bez česneku snad ani losos nejde,ryby miluju,jen ho mít po rucesmajlik - 68smajlik - 57

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77183.
    Archiv anket.