Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Pstruh na grilu

Pstruh na grilu

 

Potřebujete: 4 pstruhy, 4 stroužky česneku, 2 pórky, 100 g tvrdého sýra (eidam), citronovou šťávu, sladkou papriku (mletou), sůl, pepř, petrželku

Postup: Z česneku, soli a pepře si vytvořte směs, kterou vytřete vnitřek vykuchaného pstruha, pokapejte  citrónovou šťávou a nechte asi půl hodiny v lednici odležet. Mezitím si nakrájejte pórek a sýr, smíchejte společně s nakrájenou petrželkou a směsí naplňte vnitřek ryby. Sepněte jehlou a asi 20 minut grilujte, pak posypte trochou nastrouaného sýra a paprikou a nechte na grilu ještě "dojít", až se sýr pěkně rozpustí a zezlátne.

Lenka Moučková


18.7.2012   Rubrika: Pokrmy z ryb   |   Komentářů 0   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pstruh na grilu

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78555.
Archiv anket.