Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Šťáva plná vitaminů

Šťáva plná vitaminůPřipravte si domácí šťávu, která bude chutnat celé rodině...
pošlete nám recept

Pstruh na grilu

Pstruh na grilu

 

Potřebujete: 4 pstruhy, 4 stroužky česneku, 2 pórky, 100 g tvrdého sýra (eidam), citronovou šťávu, sladkou papriku (mletou), sůl, pepř, petrželku

Postup: Z česneku, soli a pepře si vytvořte směs, kterou vytřete vnitřek vykuchaného pstruha, pokapejte  citrónovou šťávou a nechte asi půl hodiny v lednici odležet. Mezitím si nakrájejte pórek a sýr, smíchejte společně s nakrájenou petrželkou a směsí naplňte vnitřek ryby. Sepněte jehlou a asi 20 minut grilujte, pak posypte trochou nastrouaného sýra a paprikou a nechte na grilu ještě "dojít", až se sýr pěkně rozpustí a zezlátne.

Lenka Moučková


18.7.2012   Rubrika: Pokrmy z ryb   |   Komentářů 0   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pstruh na grilu

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 127851.
Archiv anket.