Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Pečený kapr

Potřebujete: kapra, sardelové máslo (nebo sardelky utřené s máslem), sůl, cibuli, zakysanou smetanu, citron, máslo

Postup: Naporcovaného kapra očistěte, operte, osolte. Každou porci potřete zvlášť sardelovým máslem. Cibuli nakrájejte nadrobno a lehce osmažte v pekáčku na másle. Ochucené porce syrového kapra položte na cibuli a vložte do předem vyhřáté trouby. Pečte asi 20 minut - ryba je rychle hotová.

Z pekáčku opatrně vyjměte porce kapra, zbylou šťávu smíchejte asi s osminkou litru zakysané smetany, ve které jste předtím rozmíchali mouku. Vzniklou omáčku chvilku povařte a proceďte. Omáčku podávejte odděleně, aby si každý mohl posloužit dle chuti.

Meryl


16.11.2012   Rubrika: Pokrmy z ryb   |   Komentářů 5   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pečený kapr

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Rybicka82
Rybicka82 - 19.11.2012 20:02

My máme nejraději pečeného na másle s kmínem smajlik - 57

 
krasaka
krasaka - 19.11.2012 9:51

smajlik - 68to už tady může zůstat až do 24.12. - stále aktuální pokrmsmajlik - 47

 
Jagea
Jagea - 17.11.2012 13:52

Ryby miluju na každý způsob - tohle nevypadá špatně.smajlik - 47

 
Hana
Hana - 16.11.2012 15:04

Hmmmmmmmmmmmm, už mám chuť :-)

 
sharon
sharon - 16.11.2012 8:36

kapr na mnoho způsobů - vyzkouším !smajlik - 58

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78540.
Archiv anket.