Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pstruh s mandlovou omáčkou

Pstruh s mandlovou omáčkou

Potřebujete: 4–5 ks pstruhů, 150 g cibule, sůl, pepř, 2 stroužky česneku, 50 g loupaných mandlí, 50 g rajčatového protlaku, 80 g oleje, 20 g hladké mouky, 1 citrón, 1/8 l bílého vína

Postup: Pstruhy vykucháme, vyčistíme a osolíme. Opečeme na polovině tuku po obou stranách, vyjmeme, přidáme druhou půlku oleje a na něm usmažíme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Zaprášíme moukou a umícháme světlou jíšku, zředíme vínem a trochou vody. Dobře provaříme a nakonec omáčku okořeníme a procedíme. Zakapeme citrónem, přidáme rajčatový protlak a na nudličky nakrájené mandle. Jako přílohu můžeme dát rýži, noky.

Marie Poštová


17.4.2007   Rubrika:   |   Komentářů 4   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pstruh s mandlovou omáčkou

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77190.
    Archiv anket.