Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Zapečené cannelloni

Zapečené cannelloni

Potřebujete: Sáček těstovin cannelloni, 125 g šunky, 100-150 g mletého masa, cibuli, 2 velká rajčata, 200 g žampionů, koření na italské těstoviny, strouhaný parmezán, sůl a pepř, olej

Postup: Cannelloni uvařte. Šunku nakrájejte na malé kousky, cibuli najemno, žampiony (bez nohou) také nadrobno. V pánvičce rozehřejte olej, cibuli osmahněte, přidejte mleté maso, šunku, houby, 2 lžičky parmezánu a koření. Restujte asi 10 minut. Mezitím rajčata nakrájejte na drobné kostičky. V kastrůlku rozehřejte olej, přidejte rajčata, osolte je a opepřte. Duste asi 10 minut. Cannelloni naplňte masovou směsí a klaďte těsně vedle sebe do misky vymazané máslem. Potřete rajčatovým pyré, posypte strouhaným parmezánem a vložte do trouby předehřáté na 185 °C, pečte 20-25 minut.

Tip: Čerstvá rajčata můžete nahradit rajským protlakem rozmíchaným ve smetaně na vaření. Podávejte s kvalitním vínem.

Lenka Moučková


25.6.2008   Rubrika:   |   Komentářů 5   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zapečené cannelloni

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
selma
selma - 25.6.2008 16:00

orinka: To zkusím a můžeš mi napsat trochu podrobněji ten recept, nevím jak ta vajíčka, kolik a jestli předem uvařit.......smajlik - 31

 
orinka
orinka - 25.6.2008 13:04

včera jsem udělala zapékaný lilek s těstovinami - dává se do toho strouhaný sýr, bílý jogurt, vajíčka, česnek, cibule, kari koření a samosebou ten opečený lilek - je to strašně dobré a dá se to jíst i studené.

 
hancze
hancze - 25.6.2008 12:18

smajlik - 60 zrovna je tenhle tyden planuju....ale se syrem a zampiony bez masa, to mame nejradsi smajlik - 57

 
anitech
anitech - 25.6.2008 9:24

jasmine: kdyby se ti nechtělo piplat s plněním těch vařených nudlí, tak to můžeš suplovat palačinkami. Je to stejně dobré.
A koukej dobře papat, ať jsi silná holkasmajlik - 24smajlik - 61

 
jasmine
jasmine - 25.6.2008 4:57

díky za receptsmajlik - 47zapečené cannelloni jsem ještě nismajlik - 31kdy nedělala doma,jen jsem je jedla ne sice v Itálii,al ve Španělsku a příšerně mi chutnali,tak je ted doma udělám,to bude mňamka

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77190.
    Archiv anket.