Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Rychlovka z konzervy

Rychlovka z konzervy

Ingredience: konzerva Hovězí ve vlastní štávě, rajčata, cibule, koření dle chuti, paprika, pepř, vegeta, sůl, těstoviny (třeba kolínka),  trochu oleje.

Postup: Na oleji zpěníme cibulku a vhodíme trochu pokrájený obsah konzervy. Rajčata nakrájíme na čtvrtky a také přidáme. Necháme trochu podusit, pak okořeníme dle chuti a ještě trochu dusíme. Pokud je třeba, podlijeme trochou vody. Mezitím si uvaříme kolínka. Ochutnáme a je-li štáva dobrá, přidáme uvařená kolínka a dobře promícháme. Je to moc dobré a rychlé. K tomu je dobrý nějaký salát nebo jen okurka a rajče.
Přeju dobrou chuť a hezké prázdniny.

Recept nám zaslala čtenářka Blanka.

Marie Poštová


21.7.2006   Rubrika: Těstoviny   |   Komentářů 14   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Rychlovka z konzervy

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.