Rychlovka z konzervy
Ingredience: konzerva Hovězí ve vlastní štávě, rajčata, cibule, koření dle chuti, paprika, pepř, vegeta, sůl, těstoviny (třeba kolínka), trochu oleje.
Postup: Na oleji zpěníme cibulku a vhodíme trochu pokrájený obsah konzervy. Rajčata nakrájíme na čtvrtky a také přidáme. Necháme trochu podusit, pak okořeníme dle chuti a ještě trochu dusíme. Pokud je třeba, podlijeme trochou vody. Mezitím si uvaříme kolínka. Ochutnáme a je-li štáva dobrá, přidáme uvařená kolínka a dobře promícháme. Je to moc dobré a rychlé. K tomu je dobrý nějaký salát nebo jen okurka a rajče.
Přeju dobrou chuť a hezké prázdniny.
Recept nám zaslala čtenářka Blanka.
21.7.2006 Rubrika: Těstoviny | Komentářů 14 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5