Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Puntíkovaná rýže

Puntíkovaná rýže

Potřebujete: 2 sáčky vaporizované rýže (parboiled), 5 rajčat, 150 g hrášku, 1-2 konzervy tuňáka, 100 g žampionů, 1 pálivou papričku (lze nahradit klasickou paprikou, nebo úplně vynechat), 150 g fazolových lusků, cibuli, sůl, pepř, olej 

Postup: Rýži uvařte podle návodu a vysypejte do mísy. Jednu větší cibuli oloupejte, rozkrojte napůl a nakrájejte na tenké proužky. Na trošce oleje cibuli zesklovaťte, přidejte rajčata nakrájená na kostičky spolu s očištěnými a na plátky nakrájenými žampiony, hráškem a papri(č)kou. Osolte a opepřete. Poduste, až je zelenina měkká. Fazolové lusky uvařte zvlášť. K rýži přidejte tuňáka a zeleninovou směs a fazolky. Dobře promíchejte a podávejte teplé.

Tip: Recept můžete připravit i s kuskusem.

Lenka Moučková


15.4.2009   Rubrika:   |   Komentářů 0   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Puntíkovaná rýže

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77050.
    Archiv anket.