Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Puntíkovaná rýže

Puntíkovaná rýže

Potřebujete: 2 sáčky vaporizované rýže (parboiled), 5 rajčat, 150 g hrášku, 1-2 konzervy tuňáka, 100 g žampionů, 1 pálivou papričku (lze nahradit klasickou paprikou, nebo úplně vynechat), 150 g fazolových lusků, cibuli, sůl, pepř, olej 

Postup: Rýži uvařte podle návodu a vysypejte do mísy. Jednu větší cibuli oloupejte, rozkrojte napůl a nakrájejte na tenké proužky. Na trošce oleje cibuli zesklovaťte, přidejte rajčata nakrájená na kostičky spolu s očištěnými a na plátky nakrájenými žampiony, hráškem a papri(č)kou. Osolte a opepřete. Poduste, až je zelenina měkká. Fazolové lusky uvařte zvlášť. K rýži přidejte tuňáka a zeleninovou směs a fazolky. Dobře promíchejte a podávejte teplé.

Tip: Recept můžete připravit i s kuskusem.

Lenka Moučková


15.4.2009   Rubrika:   |   Komentářů 0   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Puntíkovaná rýže

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 83668.
Archiv anket.