Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

První vánoční cukroví v nové domácnosti? S našimi tipy to zvládnete levou zadní!

První vánoční cukroví v nové domácnosti? S našimi tipy to zvládnete levou zadní!Od vánočních svátků nás dělí už jen pár týdnů, a tak je třeba začít s klasickými přípravami, které jsou nezbytné pro to, abychom tento čas mohli využít k plnohodnotnému odpočinku a pohodě. Nejde však pouze o generální úklid a nákup vánočních dárků...
pošlete nám recept

Zapečený bramborák

Zapečený bramborák

Potřebujete: 1 kg uvařených brambor ve slupce, 1 vejce, 1/4 l mléka, 25 dkg hrubé mouky, 20 dkg salámu (Gothaj), 3 stroužky česneku, sůl, pepř, majoránku.

Postup: Do mísy nastrouháme oloupané vychladlé brambory, přidáme vejce, mouku, sůl, pepř, majoránku, mléko, prolisovaný česnek, na kostičky pokrájený salám. Vše rukou spojíme. Pekáč řádně vymastíme a naplníme touto hmotou. Urovnáme, poklademe vločkami másla a dáme zapéci do trouby, až se udělá křupavá kůrčička (při 200 °C asi 40 minut). Je to samostatný pokrm, zapíjíme mlékem.
Chci jen dodat, že je to velmi levné, vynikající chuti, syté. Mě to naučila babička, mé děti to zbožňují a koho jsem to naučila, ten byl spokojen.

Recept nám zaslala čtenářka Danuše Neumannová.

 

Marie Poštová


18.5.2007   Rubrika:   |   Komentářů 7   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,1/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zapečený bramborák

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 471296.
Archiv anket.