Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Zapečený bramborák

Zapečený bramborák

Potřebujete: 1 kg uvařených brambor ve slupce, 1 vejce, 1/4 l mléka, 25 dkg hrubé mouky, 20 dkg salámu (Gothaj), 3 stroužky česneku, sůl, pepř, majoránku.

Postup: Do mísy nastrouháme oloupané vychladlé brambory, přidáme vejce, mouku, sůl, pepř, majoránku, mléko, prolisovaný česnek, na kostičky pokrájený salám. Vše rukou spojíme. Pekáč řádně vymastíme a naplníme touto hmotou. Urovnáme, poklademe vločkami másla a dáme zapéci do trouby, až se udělá křupavá kůrčička (při 200 °C asi 40 minut). Je to samostatný pokrm, zapíjíme mlékem.
Chci jen dodat, že je to velmi levné, vynikající chuti, syté. Mě to naučila babička, mé děti to zbožňují a koho jsem to naučila, ten byl spokojen.

Recept nám zaslala čtenářka Danuše Neumannová.

 

Marie Poštová


18.5.2007   Rubrika:   |   Komentářů 7   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zapečený bramborák

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77184.
    Archiv anket.