Bramboráčky s mletým masem a se zelím
Potřebujete: 4 bramboráčky, 25 dkg mletého masa, půlku cibule, 2 stroužky česneku a 2 žampiony, špetku soli, špetku grilovacího koření, špetku papriky, zelí koupené ve sladko-kyselém nálevu
Postup: Usmažíme 4 bramboráčky podle klasického receptu. Na oleji osmahneme cibulku a na ni dáme okořeněné mleté maso (sůl, grilovací koření, papriku a lisovaný česnek). Přidáme najemno nakrájené žampiony. Orestujeme. Podáváme se zelím, které nejprve uvaříme ve vodě, a pak na cibulce dusíme s kmínem doměkka.
Za nápaditý recept děkujeme čtenářce Jiřině.
5.3.2008 Rubrika: | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Bramboráčky s mletým masem a se zelím
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.to je dobrá kombinace bramboráčků a masa.taky to dělám,ale i s kuřecí směsí.
Mně teda by stačilo k radosti, kdyby se to podávalo i každé zvlášť!
to je výborné, už jsem dělala dík za připomenutí receptu