Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Studentská večeře

Studentská večeře

Ingredience: brambory, sýr, česnek, muškátový oříšek, sůl, pepř.

Postup: Vymastíme pekáček, poklademe na dno brambory pokrájené na tenké plátky (poslouží robot nebo škrabka na brambory). Posypeme je troškou soli, pepře a muškátového oříšku (toho opravdu málo). Dál rozmačkáme asi 2–3 stroužky česneku a posypeme notnou davkou sýra. Celé opakujeme do zaplnění pekáčku. Dáme péct na 180°C. Je nutné, aby plátky brambor byly tenké, jinak se to dobře nepropeče.
Pečeme asi tak 20 minut, poté kontrolujeme, jestli jsou brambory upečené, a buď servírujeme, nebo dopékáme.
Tento pokrm je vhodný i do remosky.

Za recept opět děkujeme Hrochušce.

Marie Poštová


30.6.2006   Rubrika: Brambory   |   Komentářů 12   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Studentská večeře

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77046.
    Archiv anket.