Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Husinecké opelky

Ingredience: Vařené brambory, polohrubá mouka, špetka soli, tuk na potření plechu, smetana, máslo, mák, cukr. Neznám přesné váhy, pracuji od oka!

Postup: Z vařených prolisovaných brambor a mouky vypracujeme těsto (nesmí být moc tuhé). Vykrajujeme placičky, které upečeme v troubě. Během pečení obrátíme. Upečené vhodíme do mísy s horkou smetanou, necháme asi 20 minut nasáknout – občas opatrně obracíme. Pak vyjmeme, na talíři pokapeme máslem a posypeme mákem s cukrem.

Recept nám zaslala čtenářka Jana Váchová.


 

Marie Poštová


22.1.2007   Rubrika:   |   Komentářů 18   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Husinecké opelky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77046.
    Archiv anket.