Medová jablka
Potřebujete: 4 jablka, 10 dkg jader vlašských ořechů, 150 g rozinek, rum, med, citron, citronovou kůru.
Postup: Namočte rozinky do rumu, jablka oloupejte a zbavte jádřinců a nakrájejte na kousky. Vylisujte šťávu z citronu.
Do kastrolu vložte macerované rozinky, ořechy, jablka, med, trochu sušené citronové kůry a citronovou šťávu. Trochu podlijte vodou a zvolna duste, až budou jablka měkká.
Za originální recept děkujeme čtenářce Janě, která doporučuje jablečný salát podávat vlažný.
28.11.2007 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Medová jablka
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.To by mohlo být dobré. a hlavně voňavé