Hrušky se zálivkou z lučiny
Potřebujete: 8 půlek kompotovaných hrušek, které nakrájíte na kousky, 200 g lučiny, 4 lžíce rybízového džemu, 3 lžíce citronové šťávy, 5 lžic sladké smetany, 5 – 6 lžic šťávy z kompotu, 2 lžíce nasekaných vlašských ořechů
Postup: Do mísy vložíme hrušky. Lučinu smícháme se šťávou z kompotu, smetanou, citronovou šťávou, džemem a ušleháme hladký krém. Připravenou zálivkou hrušky zalijeme a posypeme nasekanými ořechy.
8.9.2008 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Hrušky se zálivkou z lučiny
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Hm.může být dobrý