Salát z červeného zelí
Potřebujete: 1 sklenici sterilovaného červeného zelí, 1 cibuli, 20 dkg měkkého salámu, 5 vajec natvrdo, 30 dkg tvrdého sýra, majonézu, bílý jogurt, sůl, pepř.
Postup: Zelí slijeme a pokrájíme na drobné kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, salám taktéž. Vejce zbavíme skořápek a spolu se sýrem nastrouháme nahrubo. Smícháme s majonézou (může být napůl s bílým jogurtem), ochutíme solí a pepřem. Dáme vychladit a podáváme s pečivem (chlebem, bagetou).
Za recept děkujeme čtenářce sharon a spolu s ní přejeme dobrou chuť!
20.1.2010 Rubrika: | Komentářů 12 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Salát z červeného zelí
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sharon: i v Tescu 90 hal
LenkaT: v novém letáku za 0,60hal...... ale to je u Lidla !!! jinde jsou třeba za 2,20kč
sharon: u Lidla mají rohlík za 90 haléřů, takže je
Elen: kdeže ty loňský sněhy jsou za 1,40 dnes není ani rohlík.....
evropka: co si pamatuju, tak hanácký byl jen zelí a majonéza? Stával 1,40 Kč
že by "hanácký"?
Lisa: já myslím, že strilované je něco jiného jak kysané........já používám sterilované , a koření je všude, myslím...zkrátka sterilované červené zelí.....
To zelí má být v kořeněném nálevu, nebo sterilované červené kysané? V Tescu mají obě varianty.
to je dobrotka, díky za připomenutí, dneska nachystám
To vypadá zajímave a hlavne dostupné suroviny
toto + ještě hrášek v konzervě u nás známo jako falešný pařížák...
Jéje to vypadá dobře, vyzkouším