Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Potřebujete: 1 sklenici sterilovaného červeného zelí, 1 cibuli, 20 dkg měkkého salámu, 5 vajec natvrdo, 30 dkg tvrdého sýra, majonézu, bílý jogurt, sůl, pepř.

Postup: Zelí slijeme a pokrájíme na drobné kousky. Cibuli oloupeme a  nakrájíme najemno, salám taktéž. Vejce zbavíme skořápek a spolu se sýrem nastrouháme nahrubo. Smícháme s majonézou (může být napůl s bílým jogurtem), ochutíme solí a pepřem. Dáme vychladit a podáváme s pečivem (chlebem, bagetou).

Za recept děkujeme čtenářce sharon a spolu s ní přejeme dobrou chuť!

Lenka Moučková


20.1.2010   Rubrika:   |   Komentářů 12   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Salát z červeného zelí

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
denda04
denda04 - 20.1.2010 18:52

sharon: i v Tescu 90 halsmajlik - 64

 
sharon
sharon - 20.1.2010 14:02

LenkaT: v novém letáku za 0,60hal...... ale to je u Lidla !!! jinde jsou třeba za 2,20kčsmajlik - 76

 
LenkaT
LenkaT - 20.1.2010 13:55

sharon: u Lidla mají rohlík za 90 haléřů, takže je smajlik - 75

 
sharon
sharon - 20.1.2010 13:09

Elen: kdeže ty loňský sněhy jsou za 1,40 dnes není ani rohlík.....smajlik - 68

 
Elen
Elen - 20.1.2010 13:05

evropka: co si pamatuju, tak hanácký byl jen zelí a majonéza? Stával 1,40 Kčsmajlik - 42

 
evropka
evropka - 20.1.2010 12:07

že by "hanácký"?

 
sharon
sharon - 20.1.2010 10:09

Lisa: já myslím, že strilované je něco jiného jak kysané........já používám sterilované , a koření je všude, myslím...zkrátka sterilované červené zelí.....

 
Lisa
Lisa - 20.1.2010 9:59

To zelí má být v kořeněném nálevu, nebo sterilované červené kysané? V Tescu mají obě varianty.

 
Tobii
Tobii - 20.1.2010 8:56

to je dobrotka, díky za připomenutí, dneska nachystámsmajlik - 47

 
Linda
Linda - 20.1.2010 8:49

To vypadá zajímave smajlik - 57 a hlavne dostupné suroviny smajlik - 47

 
Kawa
Kawa - 20.1.2010 8:40

toto + ještě hrášek v konzervě u nás známo jako falešný pařížák...smajlik - 77

 
Florencie
Florencie - 20.1.2010 8:08

Jéje to vypadá dobře, vyzkouším smajlik - 57

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77046.
    Archiv anket.