Kedlubnový salát
Potřebujete: 1 velkou kedlubnu, tatarskou omáčku
Postup: Kedlubnu oloupeme a nastrouháme nahrubo. Přidáme dvě vrchovaté polévkové lžíce tatarské omáčky a dobře promícháme.
Tip: podáváme se žitným chlebem
Za recept děkujeme čtenářce Aleně.
25.6.2010 Rubrika: | Komentářů 19 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Kedlubnový salát
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.orinka:
sharon: už se stalo, člověk se musí pořád učit!!
orinka: tak nečum, posaď se a vem si koláč...
tož to mě teda dostalo, tak jednoduché? Já, když dělám nějaký salát, třeba ředkvičkový anebo z kedluben, když je jich moc a nevím co s nima, tak pěkně osmažím cibulku na oleji, nastrouhám kedlubnu na hrubém struhadle, promíchám s cibulkou, osolím, okyselím vinným octem, přidám pro zdraví trochu olivového oleje....to teda čučím!
resil: já nejraději řízek a po něm kousek kedlubny.....
evropka: víš co, moje stařenka si tatarku mazala na chleba s máslem......je to možný že je u nás tatarka už tolik let ?
Já z kedlubny nejraději -kedlubnové zelí -mňam !
Elen: no jo, já bych do toho pro barvu strouhla mrkev, na drobno pórek a tak dvě hrsti uvařených drobných těstovin......
sharon: to je jedno, k jídlu je to i tak...
sharon: jak výstižné,gratuluji
to ale není salát, to je kedlub s tatarkou.......
majucha: ale já taky... přijde mi to takové kreativní...
Sofffie:
majucha: dobrej matroš poránu dělá s představivostí divy, že?
majucha: viď?
evropka: no krotím se, to víš, že jo. Stejně jí domů kupuju jen málokdy, protože jak tam je, malá by si jí taky kydala na kdeco
Nemůžu si pomoct, ale už od rána v těch kedlubnách vidím takového roztomilého zeleného dráčka
Jarča*: JARU!!!!!!v našich letech
evropka: náhodou, já tatarku miluju všude a na všem
nevím,nevím....trochu mimo mísu...nebo spíš alou na mísu
Uff, takhle zničit dobrotu zvanou kedlubna ...