Krevetový salát
Potřebujete: 1 balení mražených krevet (u nas je to 300 g), 3 lžíce majonézy, 1 lžíce kečupu, hlávkový salát
Postup: Krevety povaříme pár minut, osolíme a necháme vychladit. Vymícháme majonézu a kečup, salát nakrájíme na tenké proužky. Do mističek dáme krevetky, promícháme s majonézou a kečupem a poklademe na salát. Podáváme jako předkrm s pečivem.
Za recept děkujeme čtenářce TULI
14.9.2010 Rubrika: | Komentářů 11 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Krevetový salát
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sharon:
sharon, je to jemné masíčko. Jedla jsem je čerstvě upravené v Itálil a ve Španělsku. Mrazené jsem je ještě nedělala.Mám obavy aby nebyly zkažené. Jinak ten salát musí být dobrý
evropka: tos mi toho řekla.....obrátím se na Zdendu...
tak to teda nee, ale mýmu bys tím Tulinko udělala velikou radost. Já bych to teda do huby nevzala, velebnossti
sharon: nepopsatelné
holky , já to nikdy neměla v hub.....ústech .... jak to chutná ?
Našli moji rádcové, našli!
http://www.recepty.cz/recept/avokado-s-krevetami-7657
http://www.toprecepty.cz/recept/5944-krevety-na-cesneku-a-masle/ (diskuse)
Původní recept je určitě na syrové krevety. Zmrazené a vařené dalším vařením změní konzistenci na tužší gumovou. Dokonce jsem četla na nějakém kuchařském webu, že se to vysloveně dělat nemá. Jen nemám čas to teď hledat.
Linda: já je taky vždy nechám přejít varem...nikdy nevíš
jdu koupit krevetky, to bude zrádýlko
Tulinko proc je povarujes? Predpokládám ze mrazený se prodávají u vás i u nás stejný, a u nás se jenom rozmrazují a hned pouzívají
superještě ty obří krevety a můžem podávat