Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Jahodový salát trochu jinak

Jahodový salát trochu jinak

Potřebujete: salát rukola nebo ledový salát, půlkilovou vaničku jahod, balíček uzeného lososa, balzamikový ocet, extra panenský olivový olej, francouzskou hořčici s celými horčičnými semínky, pepř, sůl

Postup: Rukolu vložte do mísy, vsypte čtvrtky jahod a lososa nakrájeného na proužky. V misce smíchejte olivový olej s balzamikovým octem, lehce osolte a opepřte, přidejte hořčici a dobře promíchejte. Zalijte jahodo-salátovou směs a zlehka promíchejte. Podávejte s čerstvou světlou bagetou.

 

Lenka Moučková


4.7.2012   Rubrika: Saláty   |   Komentářů 27   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Jahodový salát trochu jinak

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-30
orinka
orinka - 7.7.2012 8:15

Jak pejsek s kočičkou dělali dort.smajlik - 14

 
Jagea
Jagea - 6.7.2012 17:20

Proč tuhle prasečinu někdo vydává za recept? smajlik - 96

 
Eduna
Eduna - 5.7.2012 20:13

Teď jsem si přečetla recept. Moje babička vždy říkala: "Dobré prase všechno spase", ale tohle by ani ona nespásla.

 
modroočka
modroočka - 5.7.2012 19:30

taková vanilkovo-čokoládová zmrzlina s jahodami, horčicí a sladkokyselými okurkami, k tomu kafíčko se šlehačkou... i takové lidi, kteří to milují, znám. smajlik - 26

 
YXH
YXH - 5.7.2012 15:13

sharon: smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 47

 
sharon
sharon - 5.7.2012 9:15

YXH: okurky s čokoládou musí být mňamka.....smajlik - 34 já miluju chleba s povidlama na to tlačenku............
dobré to není ale ta tláča aspoň nespadne...smajlik - 35

 
YXH
YXH - 5.7.2012 3:45

kubikm: To si myslim taky. Miluju rukolu a k ni treba jenom chleba s maslem. Jahody rano do ovesne kase, nebo se slehajdou na livance, lososa at uz na grilu nebo syroveho, sul pepr a kapku citronu. Proto mne tohle tak popudilo smajlik - 68

 
kubikm
kubikm - 4.7.2012 23:44

Also: no právě...jak jezdíme dost často do francie...tak už vím
čím míň, tím víc...ale kvalitní suroviny...

 
Also
Also - 4.7.2012 22:39

No to je zase myšmaš....smajlik - 67smajlik - 76

 
kubikm
kubikm - 4.7.2012 21:11

YXH: smajlik - 68smajlik - 68

 
YXH
YXH - 4.7.2012 20:09

kubikm: Ta tvoje verze vecere se mi libi. Nevim, coby tehotna jsem slatala leccos ale taky ne namichane. Pekne rozdelene jak rikas. Treba krupicovou kasi a pak po ni jsem si dala kysele okurky, pivo a navrch cokoladu. Tahle pani by asi do te kase nakrajela ty okurky a nastrouhala na to cokoladu. smajlik - 68
Mozna ze to je nova verze cele vecere v jednom. Vis neco jako je tesnopis tak treba to je tesnovar smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 4.7.2012 18:31

kubikm: smajlik - 47

 
kubikm
kubikm - 4.7.2012 17:58

já si myslím to pěkně rozdělit
uzený losos a toustík
k tomu salát...ať si každý upraví dle chuti
na závěr si dát jahody se zakysankou

a bylo by to královské menu

jídlo má být jednoduché, mít svoji chuť....

nevymyslela ten recept těhulka? to bych potom pochopilasmajlik - 42

 
Jehlička
Jehlička - 4.7.2012 15:48

kruci tak to ne to je teda slátanina,to bych si v životě nedala...smajlik - 66

 
YXH
YXH - 4.7.2012 15:17

catcat: Babicka delavala slane vdolky k polevce (misto housek). Ale preci jenom ten vdolek at uz sladky nebo slany nebyl tou polevkou polity jako ty jahody tou horcici, a k tomu chut ryby smajlik - 98 Proti gustu zadny disputat, ale opravdu si taky myslim, ze sem nekdo dava takovehle recepty, aby bylo o cem diskutovat. A ja jsko blbec nalitla smajlik - 34

 
catcat
catcat - 4.7.2012 15:00

sharon: můj přítel taky vzpomíná, že v dětství jídávali vdolky k polívce. Takže asi ne rozežranost, ale místní zvykysmajlik - 55

 
sharon
sharon - 4.7.2012 9:45

Milda3: smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68.....můj tchán taky jedl hovězí polívku s nudlema a přikusoval k tomu tvarohovej vdolek......ale u něj to byla rozežranostsmajlik - 71 - dej mů pánbůh lehký spaní.....smajlik - 26

 
manka
manka - 4.7.2012 9:39

Milda3: smajlik - 68a tykáme si snad ne?

 
Milda3
Milda3 - 4.7.2012 9:34

to tedy tady dneska pěkně hovadí,to jsem snad ještě ani neměl aby mě to tady tak blbě načítalo a pak to naskočilo 3x

 
Milda3
Milda3 - 4.7.2012 9:31

manka: teď když to tak čtu znovu,tak docházím k názoru že jsem to špatně pochopil,že jste nepsala vy ten recept, ale ten názor o kozách smajlik - 68

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-30
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77048.
    Archiv anket.