Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Žlutý salát

Žlutý salát

Ingredience: 400 g sterilované kukuřice, 2 celé hlavičky česneku, 2 svazky rukoly, 200 g anglické slaniny, olivový olej, sůl, pepř.

Postup: Celé hlavičky česneku dejte na gril a nechte na mírném ohni péct až do doby, než jednotlivé stroužky změknou. Na gril přidejte slaninu a nechte pomalu grilovat. Změklé stroužky česneku vyloupejte a smíchejte s kukuřicí a rukolou, kterou jste předtím opláchli pod tekoucí vodou. Ochuťte solí a pepřem, zakápněte olivovým olejem a na salát položte grilovanou slaninu.

Za recept děkujeme čtenářce Emě, která nám napsala: "Recept jsem objevila kdysi v jednom časopise a od té doby se bez našeho žlutého salátu neobejde žádné grilování s přáteli."

Marie Poštová


9.5.2006   Rubrika: Saláty   |   Komentářů 9   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Žlutý salát

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77188.
    Archiv anket.