Žlutý salát
Ingredience: 400 g sterilované kukuřice, 2 celé hlavičky česneku, 2 svazky rukoly, 200 g anglické slaniny, olivový olej, sůl, pepř.
Postup: Celé hlavičky česneku dejte na gril a nechte na mírném ohni péct až do doby, než jednotlivé stroužky změknou. Na gril přidejte slaninu a nechte pomalu grilovat. Změklé stroužky česneku vyloupejte a smíchejte s kukuřicí a rukolou, kterou jste předtím opláchli pod tekoucí vodou. Ochuťte solí a pepřem, zakápněte olivovým olejem a na salát položte grilovanou slaninu.
Za recept děkujeme čtenářce Emě, která nám napsala: "Recept jsem objevila kdysi v jednom časopise a od té doby se bez našeho žlutého salátu neobejde žádné grilování s přáteli."
9.5.2006 Rubrika: Saláty | Komentářů 9 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5