Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Mokrej pes

Mokrej pes

Ingredience: Nastrouhaná jablka, troška mleté skořice, lžíce cukru moučka, 1–2 vanilkové pudinky, dle množství jablek piškoty.

Postup: Oloupaná a nastrouhaná jablka dáme do hrnce, trošku podlijeme vodou a povaříme. Do trošky studené vody rozmícháme pudink do hladka. Přidáme cukr a skořici a vlijeme do hrnce s jablky. Jak začne vařit, mícháme jednu minutu. Rozléváme do misek a střídáme vrstvy s piškoty. Necháme vychladnout. Před podáváním můžeme nastříkat šlehačku. Mňam!

Recept nám zaslala Martina Vlasáková.



 

Marie Poštová


12.10.2006   Rubrika:   |   Komentářů 11   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,2/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Mokrej pes

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77047.
    Archiv anket.