Mokrej pes
Ingredience: Nastrouhaná jablka, troška mleté skořice, lžíce cukru moučka, 1–2 vanilkové pudinky, dle množství jablek piškoty.
Postup: Oloupaná a nastrouhaná jablka dáme do hrnce, trošku podlijeme vodou a povaříme. Do trošky studené vody rozmícháme pudink do hladka. Přidáme cukr a skořici a vlijeme do hrnce s jablky. Jak začne vařit, mícháme jednu minutu. Rozléváme do misek a střídáme vrstvy s piškoty. Necháme vychladnout. Před podáváním můžeme nastříkat šlehačku. Mňam!
Recept nám zaslala Martina Vlasáková.
12.10.2006 Rubrika: | Komentářů 11 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,2/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5