Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Párkový salát

Párkový salát

Potřebujete: Lžíci kečupu, cukru, octa, oleje, worchestru, 2 lžíce hořčice, 30 dkg párků (používáme tzv. klausovky), 1 cibuli a 2 sterilované okurky, 10 dkg (kelímek) majolky nebo tatarky, sůl, pepř, podle chuti můžeme přidat chilli, pečivo.

Postup: Kečup, cukr, ocet, olej a worechestr smícháme s hořčicí a necháme přejít varem. Párky, cibuli a okurky nakrájíme. Dáme do mísy, vmícháme majolku nebo tatarku, přelijeme svařenou směsí, opepříme a osolíme. Poté vložíme alespoň na půl hodiny do ledničky. Podáváme s čerstvým pečivem.

U nás se vždy dělá z dvojitého množství, tak třeba zachutná i vám.

 

Recpet nám poskytla čtenářka r1911. Děkujeme.

Marie Poštová


27.2.2007   Rubrika:   |   Komentářů 8   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Párkový salát

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77180.
    Archiv anket.