Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Mrkvová šťáva

Mrkvová šťáva

Ingredience: 1,5 kg mrkve, 30 dkg krupicového cukru, 5 pomerančů, 1 lžička kyseliny citronové, 1 l vody.

Postup: Mrkev očistíme a nakrájíme. Dusíme v 1 litru vody asi 10 minut. Přidáme cukr, kyselinu citronovou a dusíme doměkka. Po vychladnutí rozmixujeme. Pomeranče rozpůlíme a vymačkáme z nich šťávu, přilijeme do rozmixované mrkve. Naplníme do menších sklenic a po uzavření sterilujeme deset minut při 85 °C.
Pijeme vychlazené, zředěné  minerálkou.

Recept nám zaslala čtenářka Jana.

Marie Poštová


28.7.2006   Rubrika:   |   Komentářů 1   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Mrkvová šťáva

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77047.
    Archiv anket.