Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Smažené bramborové noky

Smažené bramborové noky

Potřebujete: 600 g brambor, 120 g hrubé mouky, 2 vejce, 40 g másla, 200 ml mléka, muškátový květ, olej, sůl

Postup: Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě. Mléko přivedeme k varu a rozpustíme v něm máslo. Za stálého míchání přisypáváme mouku a mícháme, dokud se vzniklá kaše nepřestane lepit na stěny hrnce. Necháme vychladnout, pak přidáme vejce, muškátový květ a prolisované brambory. Dobře promícháme. Vykrajujeme noky, které na oleji smažíme dozlatova.

Lenka Moučková


5.5.2008   Rubrika:   |   Komentářů 2   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,1/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Smažené bramborové noky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 5.5.2008 11:27

Já to dělám také ze zbytku kaše, ale domácí a přidávám ještě kousek anglické nebo uzeného a dělám z toho placičky.

 
anitech
anitech - 5.5.2008 10:37

pokud to uděláte ze zbytku bramborové kaše od Labety, máte ausgerechnet to samé

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77048.
    Archiv anket.