Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Bramborovo-pórková příloha

Bramborovo-pórková příloha

Potřebujete: 1/2 kg brambor, 40 dkg pórku, 150 ml zakysané smetany, kmín, sůl a pepř, alobal nebo zapékací misky zvané papiloty

Postup:  Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky. Pórek omyjte a nakrájejte na kolečka. Poduste v troše vody spolu s kmínem, až zelenina změkne. Mezitím si do misky dejte zakysanou smetanu, muškátový oříšek, sůl a pepř. Pak přidejte vařenou vlažnou zeleninu. Zamíchejte. Na talíři posypte pažitkou nebo petrželkou. Můžete podávat samostatně nebo například s plátkem šunky či rybou.

Lenka Moučková


18.3.2009   Rubrika:   |   Komentářů 5   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Bramborovo-pórková příloha

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
babkatapka
babkatapka - 18.3.2009 15:48

Já dělávám porek podušený s kmínem a někdy společně i s bramborem jako přílohu, bez té smetany, ale toto zkusím, může být dobré. smajlik - 57

 
sirael
sirael - 18.3.2009 13:15

sharon: smajlik - 34

 
sharon
sharon - 18.3.2009 12:26

sirael: asi se ten alobal zapeče v té miscesmajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

 
sirael
sirael - 18.3.2009 11:42

a proč je tam ten alobal nebo zapékací miska? smajlik - 96

 
sharon
sharon - 18.3.2009 8:40

já bych to vše zapekla....smajlik - 57

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78540.
Archiv anket.