Dušená rajčata s jabllky
.jpg)
Potřebujete: 300 g rajčat nakrájených na plátky, 200 g jablek rovněž nakrájených na plátky, 100 g cibule také na plátky, špetku pepře, sůl, špetku moučkového cukru, 2 - 3 lžíce oleje
Postup: Na rozpáleném oleji zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte rajčata, jablka a po promíchání duste doměkka. Nakonec dle chutí opepřete, osolte, oslaďte. Výborné je k minutkám.
14.5.2009 Rubrika: | Komentářů 4 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Dušená rajčata s jabllky
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..gif)
a slupky z rajčat se nesrolujou ? asi bych je oloupala....
tý jo ! hned zítra to ochutmám a k tomu si dám kuřecí řízek, přírodní :-) mohlo by to být dobré i zapečené v troubě :-)

ja rada jen rajcata cerstva... protlaky, kecupy a tepelne upravy moc nee... jeste leco docela rada, ale to je vyjimka...

Vypadá to docela dobře. Ale já mám nejraději nakrájená rajčata, pokapaná olivovým olejem s kousky mozzarelly a čerstvou bazalkou